Vochtbestrijding

Wij helpen u op vakkundige wijze met al uw vochtproblemen.

SOORTEN VOCHTBESTRIJDING

Heeft u last van vochtproblemen? Wij helpen u op vakkundige wijze met al uw vochtproblemen.

Er zijn verschillende manieren om vochtproblemen te bestrijden, afhankelijk van de manier waarop het vocht uw huis binnendringt:

  • Impregnatie van de muren. Reken af met doorslaand vocht, zodat uw muren niet langer nat aanvoelen.
  • Injecteer de muren. Deze methode gaat opstijgend vocht tegen. Heeft u hier last van? Dan is dit over het algemeen zichtbaar aan het onderste gedeelte van de muren, doordat pleisterwerk of behang loslaat. Het injecteren van de muren werkt ook goed voor kelders, deze methode staat ook wel bekend als kelderdichting.
  • Is er schimmelvorming in uw woning? Dit is een teken van een slechte doorstroom van lucht. Dit kan worden opgelost door ventilatie te voorzien. Dat is eveneens maatwerk waar specialisten u zeker en vast bij kunnen helpen.

VOCHTPROBLEMEN: DE GEVOLGEN

Wanneer u vochtproblemen heeft en daar langere tijd niets aan doet, dan kan dit serieuze gevolgen hebben voor uw gezondheid. De woning ruikt niet alleen vochtig en muf, het kan ook leiden tot klachten als hoesten, aanhoudende kou, hoofdpijn, verkoudheid, eczeem en zelfs ademhalingsproblemen.

PAK UW VOCHTPROBLEMEN AAN

Wacht dus niet langer en pak de vochtproblemen in uw woning aan. Wauters Renovatiewerken helpt u vakkundig van uw vochtproblemen af. Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

CONTACTEER ONS

Ontvang u graag vrijblijvend en gratis een diagnose van uw project? Wij komen ter plaatse om uw wensen te bespreken en bezorgen u nadien vrijblijvend een offerte op maat. Contacteer ons vandaag nog.