Dakwerken en gevelrenovatie

Voor al uw dakwerken, gevelbekleding en gevelrenovatie contacteer Wauters Renovatiewerken.

DAKWERKEN OP MAAT VAN UW WONING

Uw dakspecialist voor platte daken en hellende daken!

Zoekt u een professioneel team van ervaren dakwerkers voor het plaatsen van een nieuw dak op uw nieuwbouwwoning? Heeft u een verouderd dak op uw bestaande woning en wenst u uw bestaand dak compleet te vernieuwen? Of heeft u last van lekkage en dient uw dak hersteld te worden?

Wauters Renovatiewerken is al 30 jaarspecialist als het gaat om plaatsen van nieuwe daken, renoveren van bestaande daken, herstellingen aan daken, plaatsen van dakgoten, velux ramen, lichtkoepels, dakkapellen en het plaatsen van isolatie in uw dak. Zowel voor nieuwbouw, herstellingen en renovaties kunt u op ons rekenen. Wij werken zowel in de regio Antwerpen, Mechelen als Limburg waar wij bekend staan om onze professionele aanpak. Wij plaatsen, renoveren en herstellen zowel hellende daken met dakpannen, leien, koper, zink, golfplaten, … als platte daken met roofing of epdm.

Omdat wij bij Wauters Renovatiewerken goed weten dat het dak één van de belangrijkste onderdelen is van uw huis kan u ook op ons rekenen voor herstellingen aan lekkages, renoveren van oudere daken en ook het plaatsen van isolatie.

GEVELRENOVATIE EN GEVELBEKLEDING

Uw specialist voor gevelrenovatie en gevelbekleding

Bent u van plan uw woning te verbouwen of renoveren? Neem dan zeker eens contact op met renovatie specialist Wauters Renovatiewerken en ontdek op welke manieren gevelbekleding een meerwaarde voor uw woning kan betekenen.

Wauters Renovatiewerken is naast het plaatsen van platte en hellende daken ook specialist in het plaatsen van gevelbekleding. Zowel bij plaatsen van gevels bij nieuwbouwwoningen als bij het renoveren van bestaande gevels kan u een beroep doen op ons. Gevelbekleding geeft uw woning een nieuwe frisse look maar het ziet er niet alleen mooi uit, uw gevel is waterdicht en beter beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Wist u dat u niet alleen via dakisolatie uw woning beter kan isoleren? U kan met gevelrenovatie uw gevel ook laten isoleren om het comfort in uw woning te verhogen en de warmte beter binnen te houden.

De keuze van uw gevelbekleding is van groot belang bij het karakter van uw woning. Met de juiste kleur en afwerking geeft u uw gevel een unieke uitstraling. Daarom bieden wij u bij Wauters Renovatiewerken de keuze aan tussen de meest voorkomende soorten gevelbekleding.

  • Crepi: dit cementmengsel op basis van siliconen brengen we zowel glad als ruw op uw gevel aan. Crepi als gevelbekleding is ook mogelijk in alle soorten kleuren en is naast een moderne afwerking ook een onderhoudsvriendelijk en duurzame gevelbekleding.
  • Leien: deze lichte natuursteen is uiterst geschikt als gevelbekleding en heeft ook een grote keuze in kleuren, de beschikbare kleuren zijn die van de natuursteen zelf en gaan van grijs tot antraciet.
  • Hout: houten gevelbekleding bestaat in verschillende uitvoeringen en houtsoorten waardoor u uw gevel kan verzekeren van een unieke en warme uitstraling.
  • Steenstrips: deze gevelbekleding zorgt voor een minimum aan ruimteverlies omdat steenstrips vrij dun zijn en veel lichter dan baksteen. Steenstrips worden uit echte bakstaan gezaagd waardoor het verschil met een nieuw gemetselde muur haast niet waar te nemen is.

EEN BETROUWBARE PARTNER

Bent uw projectontwikkelaar en zoekt u een betrouwbare partner? Ook dan helpen we u graag. Wij zorgen ervoor dat alles op uw werf vlot verloopt. Reken op ons voor een vakkundige uitvoering en uitstekende communicatie over de vorderingen op de werf.

CONTACTEER ONS

Ontvang u graag vrijblijvend en gratis een diagnose van uw project? Wij komen ter plaatse om uw wensen te bespreken en bezorgen u nadien vrijblijvend een offerte op maat. Contacteer ons vandaag nog.