Professionele kelderdichting

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

PROFESSIONELE KELDERDICHTING

Vochtproblemen brengen niet alleen schade toe aan uw woning, ze kunnen bovendien leiden tot gezondheidsproblemen. Het is daarom belangrijk dat u vochtproblemen direct aanpakt. Wij helpen u bij opstijgende vocht, het bestrijden van schimmel en kelderdichting.

VOCHTPROBLEMEN HERKENNEN

U herkent vochtproblemen in uw kelder door:

  • Vochtige muren in de kelder en vaak ook in de rest van het huis.
  • Schimmelvorming.
  • Optrekkende kou.
  • Een muffe geur.
  • Soms staat er zelfs een laagje water op de keldervloer.

Vocht in de kelder kan doortrekken tot aan de bovenste verdieping van uw huis, met alle problemen van dien. Wacht dus niet te lang en contacteer ons voor een oplossing op maat.

VOORDELEN VAN KELDERDICHTING

Het afdichten van uw kelder is niet alleen een goede oplossing van vochtproblemen, het heeft ook andere voordelen. Het vergroot uw wooncomfort, verlaagt de energiefactuur en u krijgt er een extra, aangename leefruimte bij.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Wij komen altijd bij u ter plaatse om een grondige analyse te maken. We stellen een dossier voor u samen met daarin alle informatie en mogelijkheden om uw kelder droog te maken.

Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken: via een pomp, met sensoren, door middel van folie of zelfs door plaatsing van een nieuwe vloer. Welke methode voor uw huis het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren, zoals de ligging van de woning en de hoogte van het grondwater.

Voor elke situatie hebben wij een oplossing op maat. Reken op ons voor een vlotte en vakkundige oplossing van uw vochtproblemen. Contacteer ons om een afspraak te maken.

CONTACTEER ONS

Ontvang u graag vrijblijvend en gratis een diagnose van uw project? Wij komen ter plaatse om uw wensen te bespreken en bezorgen u nadien vrijblijvend een offerte op maat. Contacteer ons vandaag nog.