Injectie

Heeft u last van opstijgend vocht?

OPSTIJGEND VOCHT

Opstijgend vocht is een probleem oudere woningen regelmatig mee te kampen hebben. De oorzaak ligt vaak bij het ontbreken van een waterkerende laag. Hierdoor ontstaat rechtstreeks contact tussen de muur en de ondergrond met vochtproblemen als gevolg.

De ideale oplossing tegen opstijgend vocht? Laat uw muren injecteren door een vakman.

EEN VAKMAN OM OP TE BOUWEN

Heeft u last van opstijgend vocht? Dan pakt u dit het beste snel aan. Anders ontstaat er schade aan uw binnenmuren. De Vochtfabriek  Putte (regio Heist-op-den-berg) heeft 30 jaar ervaring met vochtbestrijding en is dé expert om u te helpen bij al uw vochtproblemen.

ADVIES OP MAAT

Wij komen graag bij u langs om een analyse op maat te maken van de vochtproblemen in uw woning. U ontvangt bovendien een technisch verslag met daarin meer uitleg over de mogelijke manieren waarop het vochtprobleem kan worden opgelost. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw budget en mogelijkheden. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

CONTACTEER ONS

Ontvang u graag vrijblijvend en gratis een diagnose van uw project? Wij komen ter plaatse om uw wensen te bespreken en bezorgen u nadien vrijblijvend een offerte op maat. Contacteer ons vandaag nog.