Ventilatie Rijmenam

Ventilatie plaatsen • Installateur • Ventilatiesysteem • Rijmenam

Ventilatie Rijmenam

Wij plaatsen ventilatie in zowel nieuwbouw als bestaande woningen te Rijmenam. Vanwege de stijgende isolatienormen bent u bij het bouwen van een nieuwe woning of tijdens het verbouwen van een woning, verplicht om een ventilatiesysteem te plaatsen.

Er zijn twee types van ventilatiesystemen: type C (via roosters) en type D (volledig mechanisch). Wij kunnen beide ventilatiesystemen bij u plaatsen.

Op zoek naar een installateur uit regio Rijmenam voor het plaatsen van ventilatie? Wij komen langs en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte!

VENTILATIESYSTEEM C

Ventilatiesysteem van het type C zuigt verse lucht naar binnen via roosters in de ramen of deuren. Verse binnenlucht wordt aangezogen in droge ruimtes zoals de living, slaapkamer, bureau,…

Gebruikte lucht wordt vervolgens mechanisch afgevoerd via luchtroosters in natte ruimtes: de keuken, badkamer, het toilet,…

VENTILATIESYSTEEM D

Bij dit type ventilatiesysteem zijn er geen roosters in de ramen of deuren. De af- en aanvoer van de lucht wordt volledig mechanisch geregeld door twee ventilatoren.

Verse lucht wordt aangezogen via ventielen op het dak of in de muur (in droge ruimtes). De afvoer gebeurt via ventielen in natte ruimtes. Het grote voordeel van dit systeem is het feit dat de aangevoerde lucht eerst wordt gezuiverd. Er zitten dus geen pollen, stuifmeel of stof meer in de lucht en dit kan een groot voordeel zijn voor mensen met een allergie.

CONTACTEER ONS

Wilt u een ventilatiesysteem laten plaatsen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak.

    Waarvoor wilt u een aanvraag doen? (*)